Reduceri de Black Friday la cursul acreditat de agricultură

Fermierii care și-au propus să se perfecționeze în domeniul agriculturii ecologice anul viitor pot beneficia de oferta de Black Friday a agenției de training Creative Business Management. Pentru perioada ianuarie – martie 2019, aceștia pot cumpăra cursul acreditat de “Operator în ferme ecologice mixte” la un preț de 500 de lei, cu o reducere de 37% de la prețul inițial de 800 de lei.

Participanții la curs vor putea învăța, timp de trei zile, care sunt elementele cele mai importante pentru înființarea și dezvoltarea unei ferme ecologice. La finalul cursului, absolvenții vor primi o diplomă acreditată ANC pentru meseria de operator în ferme ecologice mixte, COR 314205.

Programul cursului incude trei module, fiecare dintre acestea fiind susținute de un lector specializat.

MODUL CERTIFICĂRI, 8 ore: În prima zi de curs, dr. Ing. Aurelia Grecu, va prezenta cerințele de control ale unei ferme ecologice și informații despre completarea angajamentelor și cererilor unice de plată pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Măsura 10 – agro-mediu și climă și Măsură 11 – agricultură ecologică). Informațiile prezentate îi vor ajuta pe fermieri în completarea adeverințelor APIA necesare depunerii dosarelor pentru obținerea subvențiilor.

MODUL VEGETAL, 8 ore : Participanții vor învăța de la lectorul Maria Toader, profesor în cadrul UASMV, principiile cultivării plantelor în sistem ecologic, rețete de fertilizatori și metode de recoltare.

MODUL ANIMAL, 5 ore : Modulul de creştere a animalelor în sistem ecologic va fi susţinut de lectorul Viorica Boboc, expert cu vasta experienţă, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile şi nevoile lor specifice de creştere în sistem ecologic.

MODUL MARKETING PENTRU PRODUSE AGRICOLE, 3 ore : Structura modulului urmăreşte specificul agriculturii din punct de vedere al marketingului si promovării produselor ecologice. Lectorul Viorica Boboc va oferi informaţii precum cooperarea între producători, comercializarea în vecinătate, aspectele relevante ale vânzării la fermă, prezentarea ofertei de mărfuri, aspecte relevante ale pieţelor ţărăneşti.

Pentru mai multe detalii despre campanie, cei interesați pot accesa direct site-ul agenției Creative Business Management sau pot contacta coordonatorul de training la 0743.183.353 și pe e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *