Faci agricultura ecologica? Spune-ti povestea!

Agricultura ecologica este un domeniu construit de oameni curajosi, care au pornit o afacere din pasiunea pentru mancarea sanatoasa. Spre deosebire de agricultura conventionala, limitarile in acest domeniu sunt multe iar efectele se vad cateodata dupa ani de munca si rabdare. Cei care au decis ca efortul este un pret mic platit pentru o viata sanatoasa sunt cei care se mandresc astazi cu ferme ecologice de succes.

Povestile lor au facut subiectul articolelor din revista Eco Ferma de-a lungul celor 4 ani de existenta. Pe cei mai multi i-am cunoscut in cadrul cursului acreditat de Operator in ferme ecologice mixte.  In 2018, agricultura ecologica este un domeniul cu un potential mare si inca mai starneste vise si pasiuni in randul orasenilor care si-ar dori sa dea viata in aglomeratie pe linistea de la sat.

Eco Ferma si agentia de training Creative Business Management vor lansa in vara acestui an un ebook cu cele mai frumoase povesti ale fermierilor care cultiva ecologic. Este felul nostru de a-i recompensa pe cei care au avut curajul sa isi paraseasca zona de confort si s-au aventurat intr-un domeniu inca nou in Romania. Cum au reusit ei? Care au fost cele mai grele piedici? Unde vor sa ajunga si cum vad viitorul agriculturii ecologice? Acestea sunt intrebarile la care ne dorim sa raspunda fermierii care vor sa isi impartaseasca povestea cu noi.

Ii rugam cei care vor sa apara cu povestea lor in revista Eco Ferma sa ne trimita cateva randuri cu povestea lor pe email la adresa office@cbmanagement.ro, iar noi vom scrie un articol pe care il vom publica in catalogul celor mai frumoase povesti din agricultura ecologica.

Ne dorim ca acest demers sa incurajeze oamenii sa creada in produsele ecologice romanesti. Stim ca o poveste poate convinge mai mult decat un anunt, iar acest catalog va fi dedicat celor care vor sa stie cata munca este in spatele unui cofraj de oua ecologice sau al unui borcan cu miere.

Ii rugam pe cei care cunosc agricultori ecologici sa ii convinga sa faca un pas in fata pentru ca povestea lor sa fie auzita de toti cei care inca mai cred in potentialul agriculturii romanesti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *