Cursuri de agricultura ecologica in tara

imagine articol - Obtine o diploma de fermier bio!

Vrei sa inveti cum sa faci o ferma ecologica si nu stii de unde sa pornesti? Vino la primul curs acreditat de agricultura ecologica din Romania si vei invata de la profesionisti care sunt pasii pentru a infiinta o ferma si cum o poti certifica. In 2015, Creative Business Management te invita la o noua sesiune de cursuri de agricultura ecologica, in mai multe orase din tara. Iata programul nostru:

  • BUCURESTI: 31 IANUARIE-3 FEBRUARIE .
  • SUCEAVA: 14 -17 FEBRUARIE
  • CONSTANTA: 21-24 FEBRUARIE
  • CLUJ-NAPOCA: 7-10 MARTIE
  • TIMISOARA: 21-24 MARTIE

In prima zi a cursului vei invata principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare. A doua zi vei continua cu cresterea animalelor in mod ecologic. In a treia zi iti sunt prezentate conditiile de certificare a fermelor ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. Sesiunea de formare sa va incheia in a patra zi, cu o vizita la o ferma ecologica mixta, unde cursantii vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier ecologic cu experienta.

Toti participantii vor primi, in urma unui examen de specialitate, un certificat de absolvire pentru ocupatia de “Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Certificatul este emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei in domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propiu-zise: Ing. Viorica Boboc-Presedinte Asociatia Bioavirom, Prof. Maria Toader-Prof. UASMV si Aurelia Caldararu, consultant independent.

Taxa de inscriere la curs variaza intre 650 lei si 800 lei, in functie de modulul ales. Cursul este scutit de plata TVA, conform OU129/2000 republicata.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353 sau prin e-mail la adresa cursuri@cbmanagement.ro.

Liliana Uleia

Coordonator training

0743.183.353.

www.cbmanagement.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *